Cursussen medische thermografie

Voor elke toepassing een infraroodcamera

Geschikt voor:

Research

Medische Thermografie

Veterinaire Thermografie

Training

Hoewel de camera eenvoudig is te bedienen, betekent het niet dat de foto die u maakt ook betrouwbaar te beoordelen is. Er komt veel meer bij warmtebeeldtechnologie kijken dan enkel het instellen van een camera en een foto maken. Graag willen wij onze kennis met onze klanten en andere geïnteresseerden delen. We organiseren daarom regelmatig cursussen en seminars.

De cursussen en trainingen zijn niet alleen toegankelijk voor onze klanten, maar ook voor gebruikers van camera’s van andere merken. Sterker nog: voor iedereen die – voor ze een camera kopen – iets over warmtebeeldtechnologie wil leren, voor welke toepassing dan ook, staat de deur open.

Alle docenten hebben tientallen jaren ervaring op hun vakgebied. Ze hebben niet alleen een grondige theoretische kennis, maar hebben ook praktische ervaring met tal van toepassingen. Voor onze klanten betekent dit dat ze, door aan de cursussen deel te nemen in het Thermografie Centrum of bij IRC een echte, praktische leerervaring opdoen.

Ook als u nog geen infraroodcamera heeft kunt u inschrijven. Er zijn een aantal verschillende type infraroodcamera’s beschikbaar waar u gebruik van kan maken.

logo thermografie centrum

Onderstaand onze Nederlandstalige cursus(sen) afgestemd op de FLIR infraroodcamera.
irc-logo
Cursus medische thermografie
In Theorie en Praktijk

Nederlandstalige cursus

cursus medische thermografie

© Copyright - InfraRood-Camera.eu